Nederland – Costa Rica er op of er onder.

Hoe is het om in Costa Rica te wonen en een WK voetbal te moeten meemaken en dan nog wel een wedstrijd  tegen Costa Rica.

Heb inmiddels mijn shirt een beetje aangepast de helft voor Nederland en de helft voor Costa Rica zoals vele Nederlanders die hier al jaren wonen en vele die getrouwd zijn met een Costa Ricaan(se).  Holland Costa Rica De helft van Nederland draag ik wel op het hart en mijn vrouw dus andersom.

Dan hoe gaan de Tico’s om met de Nederlanders die hier wonen en voor Nederland zijn, geen enkel probleem. Wel zien we nu dus dat de meeste mensen hier er zijn van overtuigd dat Costa Rica Nederland verslaat met een kleine winst. Er word op dit moment al volop met vlaggen op de auto’s rond gereden en overal is de wedstrijd aanwezig. Vandaag liep ik dus met mijn shirt door de stad en alle Costa Ricanen die ik ken en ook vreemden vonden dit een uitstekend shirt zolang ik maar niet alleen een shirt aanhad van Nederland, iedereen wenste me sterkte met de wedstrijd maar dachten dat Costa Rica ging winnen. Morgen word een spannende dag de wedstrijd begint hier om 2 uur s ‘middags en dan ligt alles stil geloof me er zal niemand op de straat zijn.Voetbal is de Nationale sport hier zowel voor mannen als voor vrouwen hebben ze competities. Het zal een gekkenhuis worden als Costa Rica windt dit is namelijk nog nooit voor gekomen dat Costa Rica voor de halve finale staat in een WK. Mijn prognose Nederland 3- Costa Rica 1

Het is geweldig wat Costa Rica tot nu heeft gepresteerd en het zal ze zeker op de kaart zetten, morgen afwachten en dan een update over hoe alles is gegaan.

Geplaatst op 4 juli 2014, in backpacken, Bezoek aan Costa Rica, Costa Rica, Informatie, landen, nieuws, reizen, voetbal. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: