Costa Rica — Nederland 5 July 2014

Het zal de meeste niet zijn ontgaan dat Costa Rica in de zelfde poule zit als Nederland met het WK voetbal 2014.

Na een sidderende wedstrijd van Nederland die men won van Mexico met 2-1 was het de beurt aan Costa Rica tegen Griekenland om door te gaan naar de volgende ronde om uit te komen tegen Nederland voor de achtste finales. Het wonder geschiede Costa Rica won door het nemen van penalty’s, het was een gekkenhuis nadat de laatste penalty genomen was. Heel Costa Rica vierde feest tot in de nacht, er was geen inkomen en uitgaan in welke stad dan ook. Hier foto’s van de feest vierende Costa Ricanen.

Ook de president van Costa Rica Solis vierde met de mensen de overwinning mee.

Zaterdag middag 5 Juli om 2 uur Costa Ricaanse tijd word het Nederland – Costa Rica het zal een zware strijd worden maar eerst tijd om feest te vieren.

 

 

Geplaatst op 30 juni 2014, in backpacken, Bezoek aan Costa Rica, Costa Rica, Informatie, landen, nieuws, reizen, Traditie's, vakantie, voetbal. Markeer de permalink als favoriet. 2 reacties.

 1. Beste Chris,

  Ik ben journalist bij het radioprogramma ‘Met Het Oog Op Morgen’ van de NOS op Radio 1 en ik wilde je vragen of wij aanstaande zaterdag in onze uitzending even met jou zouden kunnen bellen over de sfeer in Costa Rica na de voetbalwedstrijd? Zal wel een spannende dag voor jullie worden!

  Hoe de uitslag ook wordt, we hebben graag contact met Costa Rica! Ons programma is dagelijks tussen 23 en 24u op Radio 1 (tijdens het WK online te beluisteren en via digitale radio) en dit item zal in het tweede half uur zijn, na de wedstrijd dus. Zou dat kunnen? Ik hoor graag van jullie.

  Met vriendelijke groet,
  Neeltje Huirne
  NOS, Radio 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: