Irazu Vulkaan lanceert acht miljoen bloemblaadjes in de nieuwe advertentie voor de nieuwe TV van Sony.

Sony liet acht miljoen bloemblaadjes uit vloeien in de vulkaan Irazu  in haar nieuwe advertentie voor 4K televisie. De een-minuut durende commerciële advertentie laat zien hoe de vulkaan uitbarst en volgt men de stroom van bloemen naar het volgende dorp.

Screenshot van de aankondiging van Sony opgenomen in de Irazu vulkaan.

                  

Screenshot van de aankondiging van Sony opgenomen op de vulkaan Irazu.    

 

De advertentie promoot de nieuwe tv’s 4K Ultra HD merk van 3840 x 2160. Zij maakten gebruik van acht miljoen bloemblaadjes omdat volgens de informatieve de videoschermen acht miljoen afzonderlijke pixels hebben.

De clip werd geschoten met de F55 en F65 camera’s, dezelfde die men gebruikte in Oblivion en After Earth . In de videoproductie beweert men dat de blaadjes allemaal echt zijn en niet digitaal gegenereerde zijn.

Samen met deze video bracht men ook een achter de schermen video, die het proces laat zien van het gebruik van de bloemblaadjes en het vervoeren van deze naar de krater van de vulkaan. De regisseur was Jaron Albertin, die in de tekst die de video begeleidt zegt: “. Ik was echt enthousiast over deze aankondiging in 4K opnemen op locatie zo geweldig Toen ik eindelijk het uiteindelijke materiaal zag was ik helemaal verbaasd van het resultaat.

De advertentie herinnert aan de klassiek video van de Sony Bravia in 2008, waar een rivier stroomde gekleurde ballen door de straten van San Francisco stroomde.

Roger Arroyo, manager van de Irazu Volcano National Park, zei dat men een wasmachine heeft geschonken aan het park. “We kunnen niet alles gratis doen,” zei hij. Voor elke film van dit type wordt een vergoeding van $ 300 gevraagd, zo herinnerde Alejandro Moya, programmamanager. In dit geval heeft het productie-team het betaalde bedrag in vorm van een wasmachine gegeven. Er is geen schade toegebracht aan de bron ,” zei Arroyo.

Advertenties

Geplaatst op 2 november 2013, in Algemeen, backpacken, Bezoek aan Costa Rica, Costa Rica, Informatie, landen, Natuur, Parken Costa Rica, reizen, vakantie, vulkanen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: