Walvissen seizoen begonnen aan de Pacifische kust van Costa Rica.

walvissen-dolfijnen

Het walvissen seizoen in Costa Rica is officieel begonnen, de Bultruggen beginnen hun migratie naar de warme wateren van Bahia Ballena in Costa Rica aan de Zuid Pacifische kust.

De walvissen komen uit het noordelijk halfrond en komen naar het gebied om te paren en te baren.

Volgens de werknemers van het Marino Ballena National Park  zijn er dagen dat de whale watchers wel tot tot tien walvissen tegelijk zien.

Voor de komende drie maanden kunnen bezoekers ook prachtige voorstellingen zien van diverse soorten dolfijnen welke bekend staan van de sprongen uit het water en het uitvoeren van stunts in de lucht.

Het Marino Ballena National Park ligt bij Uvita in het zuiden van Costa Rica.

Geplaatst op 18 juli 2013, in Algemeen, backpacken, Bezoek aan Costa Rica, Costa Rica, Dieren, dolfijnen, Informatie, landen, Natuur, nieuws, Parken Costa Rica, reizen, Stranden, vakantie, walvissen. Markeer de permalink als favoriet. 2 reacties.

  1. Mis Uvita ! Wat een heerlijke plek was het om te wonen…zee dichtbij, aapjes in de achtertuin en heel veel aardige mensen.

  2. Hallo Joyce wanneer kom je weer terug naar Costa Rica wij willen zeker hier niet weg en we gaan binnenkort weer onze vrienden bezoeken bij Uvita. Voor iedereen die dit leest in September zijn er goedkopere tours naar de walvissen helft van de prijs van wat je normaal betaald.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: