Lage druk systeem breng lagere temperaturen in Costa Rica deze week.

costa rica regen

Het Nationaal Meteorologisch Instituut (IMN) heeft gezegd dat het lage druk systeem dat Costa Rica beïnvloed zal deze week aanhouden en de temperaturen kunnen nog wat dalen op woensdag.

Stevige buien worden verwacht in het Caribisch gebied en de Noordelijke Zone.  Sterke wind word verwacht in de Centrale Vallei en de Noorddelijke Pacifische kant met windstoten die een snelheid kunnen bereiken van 70km per uur.

Hoogste temperaturen in San Jose en Cartago voor woensdag worden geschat rond de 19C .  IMN vraagt dat bewoners een oogje willen houden op de rivier niveaus in het Caribisch gebied en Noordelijke zones als gevolg van toegenomen neerslag in bergachtige gebieden, en zich bewust te zijn van het risico van aardverschuivingen en overstromingen.

Advertenties

Geplaatst op 20 november 2012, in Algemeen, backpacken, Bezoek aan Costa Rica, Costa Rica, Het weer in Costa Rica, Informatie, landen, Natuur, nieuws, Parken Costa Rica, reizen, Stranden, vakantie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: