Miss Costa Rica ( Nazareth Cascante Madrigal) in Sarchi op het FESTIVAL ARTESANAL.

We zijn 2 keer naar het Festival Artesanal geweest eerst op zondagmiddag 22 april en vandaag op 24 april. Op zondag kwamen we aan en het goot van de lucht,pijpenstelen zoals men het ook wel noemt in Nederland.We hebben eerst maar eens de bui afgewacht in een winkel, welke bekend staat om zijn oude watermolen welke alle machines aandrijft die men gebruikt om hout te bewerken dat men gebruikt voor alle kunstwerken die men hier maakt.

Na de bui zijn we naar het Festival Artesanal gegaan,het was druk druk en nog eens druk het wemelde van mensen die er een dagje op uit waren en die door de week geen tijd hadden.We zijn een klein stukje gelopen door de menigte en hebben toen besloten om maar op een andere dag terug te komen.Vandaag dinsdag 24 april zijn we nog een keer geweest om het allemaal wat beter te kunnen bekijken,het zal wel wat rustiger zijn door de week.We kwamen aan er er stonden maar een paar auto’s geparkeerd dus ruimte en tijd genoeg om alles te bekijken.Na wat meubels te hebben bekeken en wat te hebben gepraat met wat verkopers riep ineens iemand Miss Costa Rica komt eraan ( ja het zal wel).Maar toen we omkeken zagen we een busje van Teletica de parkeerplaats op rijden om vlak bij ons uit te stappen.Don Edgar een bekende presentator van Canal 7 en daarnaast jawel Miss Costa Rica Nazareth Cascante Madrigal  Ze kwam recht op ons aflopen en ik stak mijn hand naar haar uit en vroeg haar in het Nederlands, Goedenmiddag hoe gaat het met U. Verbaasd en niet wetend wat te zeggen vroeg ik haar het zelfde in het Spaans en ze begon hartelijk te lachen toen ik haar vertelde dat ik uit Nederland kwam en haar in het Nederlands toesprak. Hierna vroeg ik haar of ik met haar op de foto mocht voor de Nederlandse lezers van mijn blog en dat was geen enkel probleem,op een mooie loveseat heb ik nog even met haar gesproken hoe het haar alles beviel en toe nu toe vond ze alles geweldig.Gauw een paar fot’s genomen en toen was het natuurlijk de beurt aan Rosemary om op de foto te gaan met de wel beroemde presentator van Costa Rica Don Edgar welke het ook geen probleem vond om samen met mijn vrouw op de foto te gaan en haar zelfs nog een beetje te plagen om haar dichter naar zich toe te halen.

 

Na de foto’s en elkaar de handen te hebben geschud en elkaar te hebben bedankt zijn we verder gelopen over het terrein om alle andere dingen nog te bekijken die er aanwezig waren. De sterren liepen rustig dor en werden hier en daar nog op de foto genomen en men sprak nog met verschillende artiesten en meubelmakers.Wij hebben ook nog genoten van alles wat er te zien was en hebben nog een heerlijke mango ceviche gegeten en zijn toen op weg geaan naar huis om onderweg nog een heerlijk broodtje te gaan eten. het was een geslaagde dag.

  

Geplaatst op 24 april 2012, in Algemeen, backpacken, Bezoek aan Costa Rica, Costa Rica, Informatie, landen, nieuws, reizen, Traditie's, vakantie, vrienden. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: