Palmzondag werd overal gevierd in Costa Rica.

De Palmzondag processie werd gehouden in tientallen kerken in heel Costa Rica om de intocht van Jezus in Jeruzalem vieren.

Met honderden palmen die men zwaait in de lucht en het roepen van “Hosanna”, zijn de katholieken in de stad Heredia afgelopen zondag begonnen met het vieren van Pasen.De Palmzondag processie werd gehouden in tientallen kerken in heel Costa Rica.Het is de enige liturgische processie van de Heilige Week waarbij men aanwezig moet zijn.Men kan vrijwel in elke stad plaats deze viering meemaken.

Advertenties

Geplaatst op 2 april 2012, in Algemeen, backpacken, Bezoek aan Costa Rica, Costa Rica, Informatie, landen, reizen, Traditie's. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

 1. Hoi Chris,

  Wat een leuke blog heb je en wat een fijne foto! Ik ben webredacteur bij MiddenAmerika.nl en ben toevallig bezig met een nieuwsbrief over Semana Santa in Costa Rica. Ik zou graag jouw foto gebruiken in de nieuwsbrief en wil daar graag je toestemming voor vragen. Uiteraard vermelden we dan jouw naam en gaan alle credits naar jou 😉

  Hier kan je zien hoe zo’n nieuwsbrief van ons eruit ziet: http://www.middenamerika.nl/nieuwsbrief/webversie/4-saint-lucia-schildpadden/

  Kan je laten weten of je dit goed vindt door te mailen

  We horen graag van je!

  Met vriendelijke groet,
  Veerle Witte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: