Dengue is ernstiger voor mensen boven de 40

Voor mensen boven de 40 jaar is Dengue vaak een ernstiger dan mensen op jongere leeftijd.Het zijn dan ook vaak deze mensen die vaak het ziekenhuis bezoeken

Dit is een van de belangrijkste bevindingen van de analyse met 988 mensen die  in de eerste twee maanden van dit jaar dengue opliepen.

Het aantal geïnfecteerde is 1% minder dan tijdens de zelfde periode in 2011.Bovendien laat het verslag van het fonds zien dat er meer gevallen in de kantons Pococi , Matina, Talamanca en Guacimo, Limon, Liberia en Santa Cruz, Guanacaste zijn.

Er worden zoals elk jaar weer preventie berichten uitgegeven hoe dengue te voorkomen,vooral de blikken,emmers,oude auto-banden en dergelijke items waar water in kan blijven staan zijn vaak de oorzaak van deze ziekte.Ook stilstaande watertje zijn een bron voor deze muskieten die de ziekte overbrengen.Wees er op voorbereid voorkomen is beter dan genezen.

Geplaatst op 4 maart 2012, in Algemeen, backpacken, Bezoek aan Costa Rica, Costa Rica, Dengue, Dieren, Het weer in Costa Rica, Informatie, landen, Natuur, Parken Costa Rica, reizen, vakantie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: