Miss Costa Rica haalt het net niet bij de laatste vijf finalisten.

Na de laatste 15 te hebben bereikt werd de Costa Ricaanse schone Johanna Solano toegelaten tot de laatste 10 van de mooiste vrouwen van de wereld.

 

Na de openbare stemming voor het showen zowel in bikini en avondjurk werd Miss Costa Rica, Johanna Solano,net buiten de laatste 5 gelaten,terwijl ze toch een hoge score had.

De nationale vertegenwoordigster van Costa Rica werd ingehaald door Miss China, Miss Brazilië, Miss Filippijnen en Miss Oekraïne en Miss Angola die uitgeroepen werd tot Miss Universe 2011.De vertegenwoordigster van Angola, Leila Lopes is de winnares van Miss Universe 2011.

De jonge Afrikaanse vrouw van 25 jaar passeerde in de laatste ronde van vragen de deelneemsters uit Brazilië, China, de Filippijnen en Oekraïne.

Zo is de kroon uit de handen van de Mexicaanse Ximena Navarrete, doorgegeven aan de jonge Miss Angola van 179 cm.

Dit was de tweede keer dat een Costa Ricaanse kans maakte om een ​​tweede ronde van Miss Universe te overleven en door te dringen tot de laatste 5.

Geplaatst op 13 september 2011, in Costa Rica, Informatie, landen, Natuur, nieuws, reizen, Tropische vruchten, vakantie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: