Vier aardbevingen schudde de Pacifische kust afgelopen nacht.

Vier aardbevingen van reguliere omvang hebben zich voort gedaan vanochtend in de Stille Oceaan meldde de Vulcanologie en Seismologisch Observatorium van Costa Rica (OVSICORI) en Earthquake Engineering Laboratory van de Universiteit van Costa Rica (INII-UCR).

De eerste vond plaats om 00.11 en had een magnitude van 3,6 graden op de schaal van Richter. Het gebeurde op een diepte van 41 kilometer en 31 kilometer ten zuidwesten van Cambutal Osa Puntarenas.

De tweede gvond plaats om 01:47 en had een magnitude van 4,3 graden op de schaal van Richter, vond plaats op een diepte van 48 kilometer en drie kilometer ten noordoosten van de Quesera de Cañas, Guanacaste gelegen.

De derde schok was om 2:43 met een magnitude van 3,6 graden op de schaal van Richter, was op een diepte van 8 km en bevond zich een mijl ten zuiden van La Fortuna de Coto in Pavones Golfito.

De laatste trad op om 4:10 met een magnitude van 3,6 graden op de schaal van Richter. Het gebeurde op een diepte van 17 kilometer en twee km ten zuiden van Manuel Antonio Aguirre gelegen in het kanton Puntarenas.

Geen van de trillingen veroorzaakte schade volgens de autoriteiten.

 

 

Geplaatst op 15 augustus 2011, in Aardbeving, backpacken, Bezoek aan Costa Rica, Costa Rica, Informatie, landen, Natuur, nieuws, reizen, voetbal. Markeer de permalink als favoriet. 2 reacties.

  1. ik heb niks gevoeld……

    • Het was voor jij hier was en het was ook nog eens in de nacht zodat weinig mensen het hebben gevoeld.Kijk naar de datum van het bericht.
      Hoe gaat ie verder in het paradijs,prachtig hier in Costa Rica toch.Ben je al wezen zwemmen in de zee heerlijk daar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: