Het nieuwe gezicht van Grecia Costa Rica

Het centrum van Grecia wordt op dit moment geheel gerenoveerd.Het park krijgt allemaal nieuwe banken en de koepel in het centrum wordt geverft en krijgt nieuwe tegels. Rond de beroemde kerk van Grecia zullen de stoepen allemaal worden vernieuwd en alles zal een opknap beurt krijgen.  De zo beroemde kerk zal niet het enige meer zijn waar men nu voor komt naar Grecia,de centrale markt zal de andere toeristische trekpleister worden.Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan muurschilderijen van verschillende artiesten en in verschillende vormen.  

Deze nieuwe muurschilderijen zullen en zijn al door vele toeristen worden bekeken en ook de Costa Ricaan gaat speciaal nu naar Grecia om deze te bekijken en op de gevoelige plaat vast te leggen.Zo u ziet kom naar Grecia er is zo veel meer te zien hier dan alleen maar de kerk.

    

C.J.S.

Advertenties

Geplaatst op 29 april 2011, in backpacken, Bezoek aan Costa Rica, Costa Rica, Dieren, Informatie, kikkers, landen, Natuur, nieuws, reizen, slangen, sport, vakantie, vrienden. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: