Costa Rica’s Hanna Gabriel VS Perez beslist in zeven rondes

Gabriel bleef ongeslagen met een knock-out van Melisenda Perez op donderdagavond in de nieuwe Nationale Stadion in La Sabana.
Hanna Gabriel
EFE

Hanna Gabriel, de Costa Ricaanse bokser versloeg de VS Melisenda Perez door een knock-out in de zevende ronde om haar titel te verdedigen in de 154-pond klasse van de World Boxing Organization.

Costa Rica’s Hanna Gabriel sloeg de Amerikaanse bokser Melisenda Perez knock-out in de zevende ronde om haar organisatie te handhaven World Boxing titel. Ze kwam onder luid applaus binnen in het stadion en werd nog even toe gesproken door Laura chincilla de presidente van costa Rica.Deerste ronden was het gewoon aftasten en beide waren zeer actief.Hanna Gabriel is een echte boksr en de amerikaanse heeft totaal geen stijl bokste als een dolle stier er soms op los en dat heeft haar opgebroken tegen een goed boksende Hanna.Je kon h

De knock-out werd verklaard op 1:18 in de zevende, zoals Gabriel bleef ongeslagen met een record van 12-0-1 met acht knockouts. Perez record gedaald naar 7-5-1.

Geplaatst op 3 april 2011, in Costa Rica, Informatie, landen, nieuws, sport. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: