Adios Cees en Sonja

Adios Costa Rica – Hello New York 22 maart 2011

Dit was onze laatste nacht in Costa Rica, snik snik. Costa Rica is echt geweldig. Zo groen, zo vriendelijk, we hebben een fantastische tijd gehad, veel leuke mensen ontmoet, veel natuur, dieren en strand gezien. We gaan Costa Rica missen. Maar gelukkig hebben we nog New York voor de boeg. 

Nog even genoten van de zon en om 10.00 uuur heeft Chris ons naar het vliegveld gebracht, echt een topvent. Het vliegveld is klein en ook al vlogen we naar Amerika, de douane en controle was hier simpel. Om 14.00 zaten we in de lucht. Het was een vlucht van 6 uur en ging redelijk snel, helaas hadden we geen tv in het toestel. Om 21.00 uur waren we geland en een uur later zaten we in de trein naar het centrum. We stapten een half een later uit op het Penn Station. We hoefden alleen de weg over te steken en daar was ons megahotel al. De tassen gedropt en gelijk even naar buiten gelopen. Echt een toplokatie, tegenover Madison Square, vlak bij Empire State Builiding en de reclameborden van Time Square zagen we ook al. Het was al 00.00 uur dus snel gedoucht en naar bed want morgen wordt weer een drukke dag.

Geplaatst op 23 maart 2011, in Bezoek aan Costa Rica, Costa Rica, Dieren, Informatie, landen, Natuur, nieuws, reizen, vakantie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: